BOKA RUM

Bakelser

Bakelser
Passion och mangomousse med jordgubbscremeux och en hasselnötsmaräng botten, hasselnöts rocher (m...
Hallonmousse med en frisk kalamansie curd, på en glutenfri daquise botten. Doppad i hallonchoklad...
Citronverbena Curd, mördegsskal, italiensk maräng.
Brownie med en passion chokladkräm från Valrhona
Nötbar på dadlar, kokos, kakao, valnöt & hasselnöt med en tropisk mousse och Valrhona choklad.
Brownie med en hallonchokladkräm från Valrhona
Fransk chokladtårta bit med mjölkchoklad tryffel.
Mörk Chokladmousse med en passionsfrukt curd på en glutenfri daquise botten.
Äppelpaj på mazarin botten, karamelliserade äpplen, vaniljkräm och smulor.
Karamellbrownie bar doppad i hasselnöts rocher toppad med vaniljmascarpone mousse
 
INGREDIENSER:...

Din kundvagn