BOKA RUM

Bakelser

Bakelser
Passion och mangomousse med jordgubbscremeux och en hasselnötsmaräng botten, hasselnöts rocher (m...
Hallonmousse med passionscurd, på en glutenfri daquise botten. Doppad i hallon rocher med kokos.
Citronverbena Curd, mördegsskal, italiensk maräng.
Brownie med en passion chokladkräm från Valrhona
Nötbar på dadlar, kokos, kakao, valnöt & hasselnöt med en tropisk mousse och Valrhona choklad.
Brownie med en hallonchokladkräm från Valrhona
Fransk chokladtårta bit med mjölkchoklad tryffel.
Denna läckerhet består av en mjölkchokladmousse som komplementeras perfekt av en hasselnöts creme...
Äppelpaj på mazarin botten, karamelliserade äpplen, vaniljkräm och smulor.
Karamellbrowniebar doppad i hasselnöts rocher toppad med vaniljmascarpone mousse
 
ALLERGENER
Lak...

Din kundvagn