MODERNISERING AV EN INSTITUTION

Tre Små Rum Kafé & konditori är en del av Trosas stadsbild och arv. En plats som varit en del av det levande centrumet i årtionden. Vårt nya visuella konceptet ska gifta samman det starka arvet av Tre Små Rum, institutionen, med det nya moderna fiket och konditoriet.

Tre Små Rum Kafé & Konditori är i första hand en plats vi vill vi möta Trosa invånarens behov och önskemål. Förutom att njuta på plats kan man få med sig allt det goda hem. Vi kommer att ha öppet minst fem dagar i veckan året om och under sommarsäsongen sju dagar. Dessutom har vi nu alkoholrättigheter vilket gör att vi kan bli ett ställe att hänga på både för fikagästen och för den som är sugen på en bit mat och ett glas.

Tre Små Rum kafé & Konditori är också platsen dit den medvetna, coola, nyfikna tar sig lång väg för att avsmaka någon av de innovativa smakupplevelserna i en lika smakfull, inbjudande och inspirerande miljö.

Med passion för mötet med människor och goda smaker så vill vi, Sylvia och Jens hälsa dig välkommen till nya Tre Små Rum Kafé & Konditori.

Sylvia som varit i branschen i 14-15 år startade sin yrkesbana som kallskänka på Eriks Gondolen i Stockholm och fick under sin tid där möjlighet att utveckla sitt intresse för efterrätter på Gondolens konditori. Sedan dess har hon arbetat som konditor.

Hon har arbetat på Grand Hotell som konditor och konditorichef. Sylvia har också varit produktions- och utvecklingsansvarig chocolatier på Oaxen Krog. Senast som produktionschef på MR Cake i Stockholm.

- Det här är så himla kul. Tänk att äntligen få driva ett helt eget kafé och konditori. Få möjligheten att skapa de bakverk som jag själv vill och som jag hoppas att även besökaren skall gilla.

 

Jens är en entreprenör som till vardags driver ett marknadsföringsbolag mot e-handel. Vi bor i Järna och har alltid varit mycket i Trosa eftersom mina föräldrar bor här.

- Det här är verkligen ett familjeprojekt och utan mina föräldrar hade renoveringen inte gått så bra som den gjort och de kommer att vara till stor hjälp även framåt men nu är det i första hand Sylvia som kommer att arbeta i kaféet och konditoriet. Det är ju så vansinnigt roligt bara så jag kommer nog inte att kunna hålla mig härifrån.

 

Din kundvagn